Afrejse

Dette afsnit af Rejser.Net omhandler selve afrejsen.

På vej til lufthavnen

Tips til at nå frem i tide omhandlende - at nå frem til flyafgangen i tide, at lære lufthavnen at kende samt oplysning om tipst til parkering og gratis transport rundt i lufthavnen.

Check in

Helt afgørende i forbindelse med check-in procedyren er det naturligvis at møde frem i tideAdd some text here about the chapters contents I suppose. You need to put something in here at least in order to fill this page out with some relevant information. T, at finde den rigtige skrank at henvende sig. Nedenfor kan man læse alt om check-in proceduurene i en lufthavn.

Inde i Lufthavnen

Inde i lufthavnen skal man igennem en sikkerhedskontrol før man får adgang til gate området. I selve gateområdet kan det være lidt af en udfordring at finde rundt i de forskellige lufthavne. Lær at finde rundt før du benytter dig af de forskellige butikkers tax free tilbud og andre services såsom afslappende Lounges.

Ombordstigning

Ved selve ombordstigningen er det først og fremmest vigtige at have et vågent øje på de forskellige informationstavlerne i gate området, således at man er klar over hvornår man skal gå til den pågældende gate og ombord på flyet.

© Copyright 2008 Rejser.Net ApS