Flyrejser - Ombordstigning på flyveren

I mindre lufthavne bliver der som regel kaldt til ombordstigning via lufthavnens højtalersystem. I store lufthavne er det uhensigtsmæssigt, idet lufthavnen ville blive et inferno af opkald på travle tider af dagen, når mange fly afgår samtidigt. Derfor bør du altid holde dig orienteret via lufthavnens informationsskærme.

Informationstavler

I enhver lufthavn er der informationstavler med oplysninger om kommende flyafgange. Læs mere om disse informationstavler og lær at forstå dem her på Rejser.Net.

Mødetid kontra afrejsetid

Som regel er der stor forskel på, hvornår den rejsende skal møde frem i lufthavnen, contra hvornår den rejsendes fly afgår fra lufthavnen.

Hvad sker der i gaten?

I lufthavnens gate foregår der mange forskellige ting - læs mere information herom i dette afsnit af Rejser.Net.

For meget håndbagage

Hvad sker der, hvis den rejsende medbringer for meget håndbagage - hvor meget håndbagage må man egentligt have med sig ombord på flyet?

Flere passagerer end sæder

Hvis der til den pågældende flyafgang er booket flere passagere ind, end der er sæder, kan alle ikke umiddelbart komme med det pågældende fly. Læs mere om denne problemstilling og mulige løsninger her.

Tabt boarding pass

Hvis du taber dit bording pass, er du i problemer, og du vil formentligt få svært ved at komme med den pågældende flyafgang. Læs mere om denne problemstilling her på Rejser.Net.

© Copyright 2008-2014 Rejser.Net