Problemer I Forbindelse Med Check-In

For meget bagage
Hvis du har fået pakket mere bagage end tilladt, vil du blive afkrævet betaling for de overskydende kg eller styk. I gamle dage kunne der handles lidt, medens mange flyselskaber i dag kører benhårdt efter reglerne. Proceduren er altid kontant afregning inden udlevering af boardingpas.

Ingen plads tilbage
I visse tilfælde er det ikke muligt for check-in agenten at tildele dig et nummereret sæde, men vil henvise dig til gaten hvor den endelige fordeling af pladser foregår.

På dit boardingpas vil der typisk stå "SEAT AT GATE". Situationen opstår, når flyets pladser er tæt på at være udsolgt, og når mange af passagererne tidligere har checket in fra andre lufthavne. I de tilfælde er check-in computeren programmeret til at "frede" de sidste sæderækker, således at personalet i gaten bedre har mulighed for at løse det puslespil, der opstår, når børnefamilier eller andre skal have plads sammen. Henvend dig til gate personalet i god tid for at få pladser sammen.

For sent!
Check-in personalet kender til vækkeure, der ringer for sent og parkeringspladser der ikke findes. Som udgangspunkt vil de gøre alt for at hjælpe, hvis det kun drejer sig om få minutter. Check-in agenten vil kontakte gaten, om tilladelse til at checke in. Hvis du har bagage, vil svaret ofte blive et afslag, da selskabet ikke kan garantere at bagagen når flyet, og ikke efterfølgende er interesseret i at eftersende bagagen. Desuden er det et lovkrav at bagagen følger passageren.

Pas På Tyven

Tyvene ved at flypassagerer ofte er travle og stressede. Specielt check-in fasen er "farlig", og her skal du altid have fysisk kontakt med din håndbagage. I tilfælde af tyveri er det vigtigt, at du råber tyven an - det lægger forsikringsselskaberne meget vægt på i forbindelse med din anmeldelse.
© Copyright 2008 Rejser.Net ApS