Rejser Med Rutefly - Din Sikkerhed

At rejse med et rutefly er så sikkert, at du med velbevaret hu kan springe dette afsnit af Rejser.Net over. Men alligevel… - vi spiller ufortrødent på lottokuponer og skraber lodder, mens vi drømmer om den store gevinst - vi drives fordi vi ved, at nogen skal vinde præmien. Og så er det ligegyldigt, hvor mikroskopisk chancen måtte være. Med omvendt fortegn bør du betragte din flyvesikkerhed. Risikoen er uendelig lille, men du er godt klar over at den store nitte findes, og i ny og næ bliver trukket.

Hvad er mine chancer for at overleve?

Hvis du gerne vil vide hvad dine chancer er for at overleve hvis uheldet meget usandsynligt skulle være ude kan du læse mere her på Rejser.Net.

Hvad kan jeg gøre for at overleve en nødlanding?

Hvis man nu er klar over at det fly man sidder i er på vej til at styrte ned eller nødlande - hvad kan man så gøre for at forbedre sine chancer for at overleve en nødlanding? Du finder naturligvis svaret her på Rejser.Net.

Hvad med flykapring?

Måske har du spekuleret over hvorledes du bør forholde dig i tilfælde af en flykapring? Tidligere var rådet at man skulle forholde sig roligt og gøre som kaprene forlangte af en? Men er dette råd stadig valid efter 9-11?

Håndbagagens størrelse og placering

I forbindelse med en nødlanding er din og andre passageres håndbagage en trudsel mod dit helbred. Læs mere om håndbagage og sikkerhed her.

Turbulens

Turbulens under flyvningen er en af de hyppigste årsager til personskade under flyvning. At "fasten seatbelt" skiltet er slukket betyder ikke nødvendigvis at du bare skal tage det af.

Iltmasker og børn

Hvis du rejser med børn og trykket i kabinen falder således at iltmaskerne kommer til syne - hvordan bør man så som den ansvarlige for børnene forholde sig? Rejser.Net har naturligvis svaret til dig.

Andre råd til større flysikkerhed

Her kan du læse yderligere råd og vejledning om flyrejser og sikkerhed.

© Copyright 2008 Rejser.Net ApS