Rejseforberedelser

I dette afsnit kan du læse om rejseforberedelser og finde svar på stort set alt hvad du måtte have af spørgsmål i denne forbindelse.

Rejsedokumenter

I denne sektion kan du finde svar på spørgsmål angående de forskellige rejsedokumenter - pas - visum og sidst men ikke mindst selve flybiletten.

Penge med på rejsen

Penge relaterede spørgsmål - skal du medbringe kontanter - kreditkort og/eller måske rejsechecks? Hvordan er det nu det forholder det sig med at få momsen refunderet på varekøb udenfor EU? Rejser.Net har naturligvis svaret til dig.

Vaccinationer

Skal man til et eksotisk rejsemål er det muligt at man bør vaccineres før afrejsen. Måske skal man vaccineres flere gange før man er beskyttet så det er vigtigt at koontakte lægen i god tid. I denne forbindelse er det værd at bemærke at prisen på en vaccination er forskellige fra læge til læge - det kan godt være penge at spare ved at ringe lidt rundt eller måske søge på internettet efter et tilbud.

Forsikringer

Rejser.Net har svaret på alle dine spørgsmål omkring forsikring og rejser - sygeforsikring - bagageforsikring - ulykkesforsikring og afbestilling har vi lavet sektioner omkring. Hvert år høre man om rejsende som ikke kan komme hjem fra udlandet fordi de ikke har sikret sig med en forsikring - tving ikke dine pårørende til at skulle låne op til en million for at kunne betale din hjemtransport. >Tegn en forsikring i tide.

Mobil telefon på rejsen

Her kan du finde tips og information om mobiltelefoni fra udlandet. Som de fleste er klar over kan det blive en særdeles bekostelig affære med mobilen i udlandet. Overvej måske at købe en mobil med taletidskort når du kommer frem.

Tidszoner og sommertid

Hvordan er det det forholder sig med tidszoner og sommertid når du rejser over lange afstande?.

Bagage

I denne sektion kan du finde svar på alle bagage relatere3de spørgsmål i forbindelse med flyrejser. Håndbagage og bagage i lastrummet. Hvordan er reglerne for bagage?

Speciel bagage

Har du special bagage kan du finde svaret nedenfor - må du tage dit jagtgevær eller din cykel med flyveren?

Pakketips

Her kan du finde tips til hvorledes du mest hensigtsmæssigt kan pakke din rejse kuffert.

© Copyright 2008 Rejser.Net ApS