Den Rigtige flybillet For Mig

Når du får et tilbud på en billet - så vær sikker på, at billetten, du får "skruet" sammen, passer til dine rejseplaner. Læg især mærke til muligheden for at ændre billetten. Forventer du, at rejsen indebærer en del usikkerhed, fx hvilke dage eller tider du skal flyve på, vil en fleksibel billet næsten altid være en billigere og nemmere løsning, frem for at være låst med en billet, hvis værdi tabes i det øjeblik du ikke møder op til flyafgang.

Kan den blive billigere Spørg altid om billetten kan blive endnu billigere, såfremt du er villig til at ændre dato eller rejsetidspunkt. Nogle gange kan prisen på en billet falde markant ved blot at ændre en af rejsedatoerne med en enkelt dag .Andre gange kan blot et par timers forskel gøre det, eksempelvis er det ofte billigere at vælge en afgang udenfor de travle perioder, som på hverdage er kl. 08.00-10.00 og igen kl. 16.00-19.00.

Den Enkle Vej Mod Billige Billetter

  • Bestil og betal senest 21 dage før afrejse.
  • Book billetten så du er væk natten mellem lørdag og søndag.
  • Hold rejsens længde under en måned.
Skal du kun fra A-B, så check priserne på et lavprisselskab.

Direkte…....Eller Nonstop

Ifølge flyselskaber og rejsebureauer kan en flyvning sagtens benævnes direkte, når bare passagerne ikke skal skifte fly. - Om flyet så mellemlander et par gange undervejs betyder ikke noget for logikken.

Hvis du vil have den ægte vare, skal du bede om en non stop forbindelse, så er du fri for tidsrøvende mellemlandinger.

Undgå stress
Skal du skifte fly booker rejseagenten dig som udgangspunkt med den hurtigste videreforbindelse, efter du er landet. Spørg om, hvor lang tid du ifølge reservationen har til at skifte fly og gør op med dig selv, om den svarer til dit tempo og temperament. Flyselskaberne har for hver lufthavn de beflyver fastsat nogle minimums tider til flyskift, som rejseagenterne skal respektere. Men hvis du ikke er rejsevant kan 40 minutter være lige kort tid, hvis du skal skifte fly i en lufthavn du ikke kender.

Separate billetter
Hvis du ved fly skift også skifter til et andet flyselskab, så spørg om billetterne mellem de to selskaber kan udstedes sammen, - dvs. i én serie hvor billetkuponerne er fortløbende. Hvis dette ikke kan lade sig gøre (ofte ved indenrigsbilletter), skal du være opmærksom på, at det første flyselskab, i tilfælde af at flyet bliver forsinket og du ikke når din videre forbindelse, ikke har pligt til ombooke dig, da de to forbindelser ikke er del af samme rejsepakke. Hvis du vil gardere dig mod den situation, så bed rejseagenten om at booke dine afgange, så du har rigelig tid mellem ankomst og afgang, ikke mindst hvis du også skal skifte terminal/lufthavn.

Rejser.Net - din rejseguide.

© Copyright 2008 Rejser.Net ApS