Pladsreservation (preasigned seats)

På de fleste selskaber kan du reservere et sæde, hvis du flyver udenrigs. Specielt hvis I er en familie, er dette en fordel, da det kan være svært for check-in personalet lige før flyafgang at finde sæder ved siden af hinanden.

Hvis du rejser med små børn kan bulkhead sæder være en fordel, dels får børnene lidt ekstra gulvplads at lege på, dels er der ingen stolerække foran, som kan vippes tilbage og gøre det endnu sværere at sidde med baby på skødet. Sæder ved nødudgangen har ekstra benplads, så folk i tilfælde af en evakuering hurtigere kan komme ud. Disse sæder må dog ikke benyttes af børn under 15 år eller af personer. som er bevægelseshæmmet.

Der er kun ganske få ruteselskaber som tilbyder rygersæder. Hvis du er storryger og ikke har mulighed for at ryge, anbefales nikotintyggegummi eller plaster. Fald aldrig nogensinde for fristelsen til at ryge på toilettet. Specielt amerikanske flyselskaber reagerer med store bøder eller sagsanlæg.

Hvis du er stor i omfang, tilbyder de fleste selskaber, at du uden merpris kan få reserveret to sæder ved siden af hinanden. Hvis du har brug for denne service, skal du gøre opmærksom på det, når billetten reserveres. Meget overvægtige passagerer kan afvises i gaten, såfremt de ikke kan være i det tildelte sæde og ikke på forhånd har gjort opmærksom på dette ved billetudstedelsen.

© Copyright 2008-2014 Rejser.Net