Rejser og flyskift

I de tilfælde hvor du skal skifte fly og fortsætte med samme selskab eller et partner airline, vil du som regel have modtaget dit boarding pass, dengang du checkede ind - hvis ikke, må du forbi et af lufthavnens servicecentre for at blive checket ind.

Servicecentre

Den rejsende vil opleve, at der ligger flere servicecentre ved siden af hinanden. Det rigtige servicecenter finder man ved at se efter en tavle med logoet eller navnet på det flyselskab, man skal fortsætte rejsen med. Læs mere om servicecentre her på Rejser.Net.

Lufthavnsskift

Skal man ikke bare skifte fly, men tillige til en anden lufthavn, er det en god ide at kontakte sit servicecenter i lufthavnen, man forlader, for at få rådgivning om eventuelle transportmuligheder.

Flyskift med kort tid

Skal man skifte fly indenfor en kort tidsramme, måske fordi ens fly er blevet forsinket, har man travlt, når man ankommer til lufthavnen. Hvis det fly, du ankommer med, er forsinket, gælder det ganske enkelt om hurtigst muligt at finde en informationstavle, hvor du kan se status på dit tilslutningsfly, og så bevæger dig mod gaten, hvis det stadig er muligt.

Ombooking

Hvis du ikke når din flyforbindelse, er der ikke andet for end at få ombooket rejsen. Henvend dig til servicencentret, som kan hjælpe dig, hvis du er kommet for sent til en videre afgang på grund af forsinkelse af et tidligere fly.

© Copyright 2008-2014 Rejser.Net