Forsikringer - Rejseforsikringer

En rejseforsikring er et samlet begreb, som dækker flere forsikringer. Typisk består "pakken" af en eller flere af følgende hovedkomponenter:

  • Sygeforsikring
  • Bagageforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Afbestillingsforsikring

Markedet for rejseforsikringer kan være svært at gennemskue, dels findes mange udbydere, herunder pengeinstitutter, kreditkortfirmaer og "normale" forsikringsselskaber, dels findes der ingen standardisering, vedrørende hvilke komponenter en rejseforsikring skal bestå af. Der er dog hjælp at hente: På adressen www.forsikringsagenten.dk kan du sammenligne priser og dækninger hos fem af de store forsikringsudbydere. Her finder du også en rejseforsikringsordbog, som forklarer diverse begreber og definitioner. Du kan også ringe til forsikringsoplysningen på tlf.: 33 43 55 00 og få råd og vejledning om din rejseforsikring.

Kunsten med en rejseforsikring er at få den rette dækning til den rette pris. Udgangspunktet er, at du undersøger dækningen på dine eksisterende forsikringer og derefter vælger et rejseforsikringsselskab, som giver dig mulighed for at skræddersy dine forsikringer.

© Copyright 2008-2014 Rejser.Net